Hold hoved koldt, når dit fly bliver forsinket

En af de mest irriterende følelser i verden er den, som man får, når man kigger op på den store skærm og ser, at ens fly er forsinket. Hvis man har noget, som man skal nå eller skal skifte flyver et andet sted, bliver man selvfølgelig endnu mere frustreret, men selv hvis man ikke har nogle planer, er det utrolig irriterende at skulle bruge flere timer i lufthavnen.

Særligt hvis lufthavnen ikke er så stor, kan man hurtigt begynde at kede sig, og man vil opleve en særlig rastløshed, hvor man ikke rigtig kan finde sig tilpas nogen steder. Dog er det vigtigt at huske, at det ikke nytter noget at blive sur og gal, man gør det kun sværere for sig selv.

Få det bedste ud af situation

Umiddelbart vil man selvfølgelig opleve en stor frustration, når man opdager, at ens fly er blevet forsinket, og mange vil måske både bande og svovle på grund af netop dette. Dog nytter det ingen ting at blive gal. Mange kan også have tendens til at skyde skylden på personalet, men her er det vigtigt at huske, at personalet sjældent er skyld i, at flyet er forsinket.

Skab et overblik

Hvis man har svært ved at nå det næste fly, vil man kun blive endnu mere gal i hoved, fordi man selvfølgelig forestiller sig alle mulige skrækscenarier. Det kan være svært at forestille sig, hvordan man nogensinde skal komme videre. I denne situation er det utrolig vigtigt, at man holder hoved koldt, så man kan skabe sig et overblik.

Da lufthavne er institutioner, der er bygget op omkring service, kan man være helt sikker på at finde steder, hvor man kan blive hjulpet i forhold til ens situation. Det vigtigste er, at man ikke går i panik.

Leave a Reply