Sådan får du mere ud af flyforsinkelsen

Uanset hvordan man vender og drejer den, er det altid kedeligt med flyforsinkelser. Først og fremmest kan det have betydning for, hvordan resten af rejsen kommer til at udvikle sig, men samtidig er man også tvunget til at bruge unødvendigt mange timer i en lufthavn.

Det virker umiddelbart skrækkeligt, og man kan hurtigt få en lidt underlig følelse i lufthavnen, hvis man er der for længe. Samtidig vil stemningen også ændrer sig fra at være entusiastisk til at være mere kedelig og trykket. Dette vil særligt komme til udtryk, hvis det er på vej hen til ferien, hvor der ofte er en særlig aura af glæde og spænding.

Udnyt dine muligheder

Selvom det selvfølgelig er utrolig kedeligt at skulle bruge så mange timer i en kedelig lufthavn, er det fortsat vigtigt, at man sætter pris på, at man i dag har en masse udstyr, som man kan bruge tid på. Det kan eksempelvis være telefonen eller computeren, som man kan se film eller spille på.

Derudover er de fleste lufthavne efterhånden rimelig store, og udvalget af butikker er ofte overdådige. Derfor kan man nemt få brugt de ekstra timer, som en forsinkelse giver, på at kigge rundt i butikkerne. Særligt hvis man er i udlandet, kan man kigge på alle de specialvarer, og måske man kan købe en souvenir med.

Nyd, at der er tid til afslapning

Når man finder ud af, at ens fly er forsinket, vil det sjældent være afslapning, som man først tænker på. Dog kan det faktisk sagtens vendes til noget positivt, at ens fly er forsinket.

Man vil nemlig stå i en situation, hvor man ikke er i stand til at gøre noget, og man skal blot vente på, at tiden går. Denne tid kan man passende bruge på at slappe af i.

Leave a Reply